Cine suntem

Experti in instalatii

Suntem Griegers Instalcons Brasov, partenerii si colaboratorii cu peste 15 de ani de experienta in proiectare si executie de instalatii. Ne place sa facem lucrurile „ca la carte” si oferim clientilor nostri ceea ce isi doresc.

Principalul obiectiv al firmei noastre este realizarea de lucrari de instalatii prin sustinerea beneficiarilor din toate punctele de vedere, atat in ceea ce priveste proiectarea cat si asistenta neconditionata acordata pe perioada de executie.

Politica firmei are la baza satisfacerea nevoilor si cerintelor beneficiarului, din punctul nostru de vedere aceasta fiind cea mai eficienta metoda de promovare. Propunem solutii tehnice ce respecta in totalitate dorintele beneficiarilor si genereaza costuri cat mai mici si, de asemenea, care sunt cat mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Atitudinea pozitiva, seriozitatea si devotamentul fata de lucrare si client ne-a adus recunoasterea valorilor si serviciilor prestate.

Impreuna din 2005.
Colaboram cu specialisti in domeniu (arhitecti, ingineri, diriginti de santier, responsabili tehnici cu executia, etc) pentru a avea cursivitate in lucrari si garantia unei expertize de calitate.

Lasa instalatiile in seama noastra pentru ca avem:

  • Experienta in proiectare instalatii pentru constructii;
  • Experienta in management de proiect;
  • Experienta in executie;
  • Colaboratori specialzati pentru orice lucare;
  • Furnizori de incredere.
Griegers Instalcons Brasov

Solutii complete pentru instalatii termice, sanitare si HVAC

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconProiectare Quick Menu IconExecutie Quick Menu IconMentenanta
Quick Menu Icon Products Servicii
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.